Før og etter bilder...

Vi pusser opp møbler for salg. Har du et utdatert møbel, så kan vi gjerne ta en titt på det, og komme med oppussingsforslag. Vi kan også ta på oss jobben. Hovedsaklig maler vi i hvit, landlig eller det som mange kaller shabby chic stil, da det er denne stilen som står vårt hjerte nærmest. Men vi er selvfølgelig åpne for andre måter å fornye møblene på også.

I butikken har vi en perm med bilder av oppussede møbler for salg, men du er også hjertelig velkommen til å besøke vårt verksted i nabohuset her, for å se hva vi har på lager.

Til høyre her ser dere noen glimt av hva vi har begitt oss ut på tidligere. Og under ser dere det ferdige resultatet.

Besøk interiørbloggen for å se flere før og etter bilder.

Dette bordet hadde svigermor i sin stue før. Da hadde det grønne bein og trehvit bordplate. Ikke helt min stil, men med litt innsats, litt maling og litt pussepapir, så synes jeg selv det ble flott! Det står foreløpig i min stue.

Denne søte lille gamle slagbenken er jo bare nydelig. Den ble kjøpt for en grei penge på finn, og fikk gjennomgå med både pussepapir og maling. Som det lille ekstra fikk den søte knotter på skuffene, en wallstickers og nye “gamle” hengsler på lokket. SOLGT

Gamle ødelagte rammer kan brukes til så mangt. Her har vi laget oppslagstavle av en ramme som ble funnet ensom og skakk på et loppemarked. Glasset og bakplaten var borte, og ingen ville ha denne skatten, utenom oss... Den ble sprayet hvit, og vi stiftet fast hønsenetting bak. Tauet som fungerer som en snor med små klyper på, er det gamle opphengstauet.

Denne lampen er et kjært minne etter bestefar. Han dreiet og laget denne for lenge siden. Desverre har den blitt stående bortgjemt en stund... Men ikke nå lenger! Etter en omgang med hvit lakk og pussepapir passet den mye bedre inn her. Den fikk også på seg litt ekstra pynt og et smykke, så nå har den hedersplassen i stua her...